| ![]() | ||||||
![]() |
| Turkyildiz.com - Program indir, film download, program download, oyun download, uydu, türksat 'a Hoş Geldiniz
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Boardumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Boardumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üyelik şarttır ve kesinlikle üçrete tabii değildir... |
GalataSaray (1905) ![]() |
| Tags: arda turan , galatasaray |
![]() |
| | LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() | ![]() |
| SİTE SAHİBİ ![]() Giriş: Jan 2007
| ![]() Galatasaray Yönetimi, genç yıldız Arda'nın kontratında iyileştirme yaptı. Arda'ya bir kıyak daha yapıldı. Galatasaray Yönetimi, genç yıldız Arda’nın kontratında iyileştirme yaptı. Daha önce yılda 500 bin Dolar kazanan Sarı-Kırmızılı futbolcu, artık 800 bin Euro alacak. Ayrıca 5 bin YTL olan maçbaşı ücreti de 5 bin Euro’ya çıkartıldı. 2012 yılına kadar Galatasaray’la mukavelesi olan Arda, kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgilenmediğini belirterek, “Aslantepe’de forma giymeden bir yere gitmem demiştim, sözümün arkasındayım” diye konuştu. | ||||
| SuskunLuĞum AsaLétimĐendir,Her LaFa VerEceK CEvaBım Var. Ama ßir LafA ßakArım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... ![]() ![]() ![]() LÜTFEN..!! AÇTIGINIZ KONULARA (TAGS) EKLEYİNİZ. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] | |||||
| | |
![]() |
![]() | Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | ![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| | |||||
![]() |